Izgubili ste psa? Objavite ovdje sliku i opis odlutalog ili pronađenog psa | Pogledajte da li je ovdje slika psa kojega ste pronašli ili izgubili | Gdje su viđeni izgubljeni psi? | Odlutao vam je pas - što prvo poduzeti?

Traži se plašljiva Hera

Edit – Hera je kod veta i oporavlja se 🙂

Traži se Hera – istrgnula se i pobjegla bez ogrlice 9. 5. 2019. oko 9:00 h na području Donjih Svetica, Zagreb. Viđena kako prelazi Branimirovu u smjeru Sjevera. Niskog rasta, mala, mirna umiljata, prije 10 dana udomljena iz azila, boji se svega i svih. Molim ako ste ju vidjeli javite na 091 520 0608 – Bojan.

2 Comments

 1. Diana Diana
  11. 05. 2019.    

  Zadnje viđena danas u subotu 11.05. oko 18:25 sati kako ide od Borongajskog kampusa prema Getaldićevoj. Molimo sve da joj polako priđu i uhvate ju, ne grize i jako je mirna i plašljiva. Dolazimo na dojavu u roku keks. Hvala

 2. Bojan Žunko Bojan Žunko
  14. 05. 2019.    

  Kao što neki od vas znate, Heru je sinoć na Borongajskoj cesti udario auto. Hvala Tomislavu koji ju je slikao i objavio fotku, hvala svima koji su mi javili da fotka postoji. Preživjela je. Završila je na veterini na pregledima i mora ostati na promatranju par dana. Ništa nije slomljeno (osim ponosa), za sada sve izgleda dobro, čekamo još nalaze pretraga. Javljam kakvo je stanje kako dolaze svi nalazi i sve ali zasad sve djeluje najbolje sta bi moglo biti.

  Neopisivo hvala svima koji su zvali, trazili, slali rijeci utjehe i nade – svi ste pomogli da ne odustanemo od ocaja i svi ste pomogli da Hera bude na sigurnom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *