Izgubili ste psa? Objavite ovdje sliku i opis odlutalog ili pronađenog psa | Pogledajte da li je ovdje slika psa kojega ste pronašli ili izgubili | Gdje su viđeni izgubljeni psi? | Odlutao vam je pas - što prvo poduzeti?

Izgubljen pas, Arka, Zagreb, nagrada nalazniku

Mala Arka se izgubila na području Zagreba/Dubrave/Oporovca.

Mješanka je, nije rasni pas (mješanka francuskog buldoga i mješanca retrivera).
Arka ima veliku sentimentalnu vrijednost.

Arka se odaziva na ime, zna naredbe, umiljata je jako i jako privržena ljudima. Vjeruje im beskrajno. Socijalizirao sam je svaki dan sa ljudima, psima, mačkama i ostalim životinjama. Naučio da su svi prijatelji i da su svi dio njene obitelji.

Arka nema čip niti ogrlicu. Ogrlicu ni povezac jer je otišla iz vlastitog dvorišta u trenu kada nitko nije vršio nadzor. Bio je trenutak i dovoljan da dođe dovoljno od kuće. Reagirao sam brzo i hitro i pretražio krug od 5 km u kvartu Oporovec. Našu svakodnevnu rutu za šetanje sam redovito dvadesetak puta prešao. Obavijestio brojne ljude, radio postaje, veterinare i pet trgovina, policiju, Suzu… Potraga se vrsi i na Facebook stranicama.

Također se nudi i novčana nagrada.

Ako poznajete nekoga tko je vidio Arkicu javite svakako na moj broj telefona:

Petar:
092 238 76 35
01/2984 091

Također Arka ima toliko specifičnu njušku i oblik da je zbilja jedinstvena i teško ju je zamijeniti. Boja krzna je bijela i nema mrlja niti pruga. Ima crne/tamno smeđe oči, sabljast rep i visoke uši koje se kreću kao i kod francuskih buldoga. Spusti ih kada vidi čovjeka koji je pozdravi i mazi. Obično se digne na zadnje šape da bi se mazila više ili legne na pod na bok.

Hvala vam unaprijed.

14203426_10210828133926212_1075830695_o

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *